INLOGGEN >>

Academie voor kraamzorg

baby.skills
baby.skills

Inhoud van de academie

In deze academie beschrijf ik de motoriek van een baby van 0-6 maanden. 

Je kunt de training volgen waar je ook bent, op tijden die jou schikken.

1 jaarpakket voor kraamzorg 

Iedereen ontvangt een unieke inlogcode om een jaar in je eigen omgeving en tijd de training te volgen/ te raadplegen. Na het volgen van deze training kun je meteen aan de slag.

KINDERdAGVERBLIJVEN

Voor wie is de academie?

Speciaal voor kraamzorg heb ik een online academie ontwikkeld om kraamverzorgenden te trainen op de motorische ontwikkeling van een baby van 0-6 maanden. De kraamverzorgende komt vaak als eerste thuis bij een gezin met een pasgeboren baby en zij hebben een grote rol als het gaat om preventie van bijv. een voorkeurshouding of reflux of juist het belang laten inzien van een buikligging die geoefend moet worden. Een voorkeurshouding komt bij 1 op de 6 baby’s voor en wordt vaak te laat gezien. Met simpele adviezen en handelingen kan je dit voorkomen. Fijn als de kraamverzorgende daar dan al iets over kan vertellen.

Na deze training snap je de gehele motorische ontwikkeling van een baby van 0-6 maanden en kun je ouders adviseren ten aanzien van het voorkomen van een voorkeurshouding, wat te doen bij reflux en het aanbieden van de buikligging tijdens het verschonen. 

Nienke Bergsma

Training
Courses

Wat leer je in deze training?

0-6 maanden: 1 uur
Leerdoelen: