INLOGGEN >>

Academie voor kinderdagverblijven

baby.skills
baby.skills

Inhoud van de academie

De academie bestaat uit 2 trainingen. In de eerste training beschrijf ik de motoriek van 0-6 maanden. In de tweede training neem ik je helemaal mee in het verplaatsen tot aan loslopen (6 maanden tot loslopen).

Je kunt de trainingen volgen waar je ook bent, op tijden die jou schikken.

1 jaarpakket voor kinderdagverblijven (tot 100 pedagogisch medewerkers)

Iedereen ontvangt een unieke inlogcode om een jaar in je eigen omgeving en tijd de training te volgen/ te raadplegen. Na het volgen van deze training kun je meteen aan de slag.

KINDERdAGVERBLIJVEN

Voor wie is de academie?

Speciaal voor kinderdagverblijven heb ik een online academie ontwikkeld om pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven te trainen op de motoriek. Op dit moment is het consultatiebureau de enige professional die kinderen bekijkt op motorisch vlak. Een pedagogisch medewerker ziet een baby één of meerdere dagen per week. Als zij alles van de motoriek snappen, hebben zij een grote signalerende functie. Een voorkeurshouding komt bijvoorbeeld bij 1 op de 6 baby’s voor en wordt vaak te laat gezien. Met simpele adviezen en handelingen kun je dit voorkomen. Daar train ik de pedagogisch medewerkers ook op.

De pedagogisch medewerkers worden op motorisch vlak getraind en na deze training zijn ze motorisch expert. Uit ervaring weet ik dat alle pedagogisch medewerkers na deze trainingen meteen enthousiast alle handelingen toepassen tijdens de verschoonmomenten.

Nienke Bergsma

Training
Courses

Wat leer je in deze training?

0-6 maanden: 1 uur
Leerdoelen:
6-14 maanden: 1 uur
Leerdoelen: